Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić oduševljava svojim luksuznim stanom u Zagrebu. Saznajte više o elegantnom interijeru koji će vas ostaviti bez daha.

Naš slavni Hrvat, glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić, poznat po svom isklesanom tijelu, ovog puta nas je oduševio nečim drugim. Pokazao nam je unutrašnjost svog luksuznog stana u Zagrebu, koja će sigurno pobuditi želju za preuređenjem vlastitog doma.

U Vlahovom stanu dominiraju neutralni tonovi koji stvaraju elegantnu atmosferu. Bež tepisi, sive zavjese i stolci te prekrasan kauč i mramorni stol privlače pažnju na prvi pogled. Fotografije dnevnog boravka i blagovaonice jasno pokazuju da je svaka sitnica pažljivo odabrana i smještena na pravom mjestu.

Vlaho je već jednom pokazao i ostale dijelove svog stana, a posebno je zanimljiva kupaonica. No, ovom prilikom fokusirajmo se na elegantni interijer koji oduzima dah.

Vlaho je dugogodišnjoj vezi s Tatjanom Dragović, s kojom ima kćer Lucu. Obitelj mu je iznimno važna, a vrijeme koje provodi s njima sveti je trenutak u njegovom vremenu.

Vlaho je poznat po svojim mišićima koje ponosno pokazuje, ali također njeguje zdrav način života. Uživa u raznolikoj i zdravoj prehrani, preferirajući domaće i organske namirnice. Također, redovito se bavi tjelovježbom, od vožnje biciklom do planinarenja po Sljemenu.Piše: Showbuzz

Related Article