Upoznajte Iva Buzov, bivšu partnericu poznatog nogometaša Vedrana Ćorluke, i saznajte kakve promjene je doživjela u javnom životu od kada su njih dvoje bili u vezi.

Vedran Ćorluka, naš nekadašnji nogometaš, danas je sretan u braku s poznatom pjevačicom Frankom Batelić, s kojom ima dvoje djece. Prije nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu, Vedran je bio u vezi s Ivom Buzov iz Velike Gorice.

Par se upoznao u jednom noćnom klubu i postali su zapaženi u medijima. Vedran je javno govorio o svojim planovima s Ivom, čak je tetovirao njen ime i datum rođenja na svojoj ruci. Međutim, njihovo vjenčanje se nije dogodilo i raskinuli su nakon tri godine veze u prosincu 2010. Iva se tada vratila u Zagreb iz Londona, gdje su neko vrijeme živjeli zajedno.

Danas, Iva je uspješna influencerica s velikim brojem pratitelja na Instagramu – više od 44 tisuće ljudi. Također surađuje s nekoliko brendova koje promovira na društvenim mrežama.

Sa slavnim Zrćem, Vedran je 2012. godine upoznao Franku, s kojom je i danas u sretnoj vezi. Oni su se vjenčali 2018. godine i imaju dvoje djece – sina Viktora, koji je rođen u siječnju 2020., te kćerkicu Gretu, koja je došla na svijet u studenom prošle godine.

Izvor: Showbuzz

Related Article