Renata Lovrinčević Buljan je nedavno objavila seriju fotografija iz teretane koje su oduševile njezine pratitelje. U ovom ružičastom kompletu istaknula je svoje zavidno izvajane mišiće i privukla pažnju svih.

Bivša misica Hrvatske, Renata Lovrinčević Buljan, podijelila je s svojim pratiteljima važnost vježbanja i rada na sebi. Na fotografijama koje je objavila u ogledalu, nosila je kratke ružičaste tajice i top koji su naglasili njezinu zavidnu stražnjicu i prelijepe noge.

U opisu fotografija, Renata je priznala da je kao i mnogi od nas često prezaposlena i malo lijen, ali da je važno da se ne izgubimo u svakodnevnom životu. Pozvala je i svoje pratitelje da se pridruže njoj na treningu. Također, nije odoljela da se ne obrati i svom suprugu Petru Buljanu s porukom da joj pomogne oko obveza kako bi imala više vremena za vježbanje.

Odmah su joj na fotografije stigle pohvale mnogih, uključujući i fitnes trenericu Žanamari Perčić koja je komentirala “Uvijek bomba!”. Ostali pratitelji su ostavljali komentare poput “Prelijepa figura”, “Wow, izgledaš fantastično”, “Svaka čast”, i slično.

Renata Lovrinčević Buljan nosila je titulu Miss Universe Hrvatske 2000. godine. Prije nego je postala misica, radila je kao spasiteljica na plaži. Danas je trenerica fitnesa i svojom besprijekornom figurom služi kao inspiracija mnogima.

Unatoč medijskom pozivu “seksi mama igrača Bijelih”, Renata je ponosna majka i supruga. Njezin suprug, vojnik Petar Buljan, podržava je u njenoj karijeri i treningu. Osim starijeg sina Borne, Renata je majka i mlađem sinu Nardu.Piše: Showbuzz

Related Article