Marija Šerifović, jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica, nedavno je izdala svoj novi album “Dolazi ljubav” koji je doživio veliki uspjeh. U nedavnom intervjuu za srpske medije, Marija je otkrila detalje o albumu, pohvale koje je dobila od kolega te komentirala nastupe kolegice Aleksandre Prijović u Hrvatskoj.

Na pitanje o novom albumu, Marija je izjavila: “Radovala sam se izlasku albuma jer smo sve pjesme koje smo objavili do sada dobro prihvatili. Ljudima se svidio album i dobila sam brojne komplimente, uključujući i Aleksandru Prijović koja se rasplakala na jednu moju pjesmu.”

Marija je također komentirala nastupe Aleksandre Prijović u Hrvatskoj te izrazila mišljenje da svaki umjetnik treba imati priliku nastupati u bilo kojoj državi bez problema. Ona je istaknula da je njena pjesma bila prva na trendingu u Hrvatskoj od prvog dana, što dokazuje da je moguće izgraditi uspješnu karijeru i preko granice. Marija je također istaknula da je Aleksandra Prijović svojim radom zaslužila svoju popularnost te da je važno da umjetnici prate želje i ukus publike.

Marija je otkrila i koja je pjesma s njenog albuma najdraža. “Ko broji moje rane” je jedna od njenih omiljenih, ali ističe da je njen novi album prepun hitova. Kada je upitana o najvećoj rani u njenom životu, Marija je odgovorila da je to teško pitanje, ali da je bitno zajednički pronaći način da se ranice zacijele što prije.

Marija Šerifović je prisutna na regionalnoj sceni već dugi niz godina i njena popularnost ne jenjava. Njene pjesme su omiljene publici kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, a ona se raduje budućim nastupima u Hrvatskoj.

Piše: Showbuzz

Related Article