Emotivna objava Domagoja Jakopovića Ribafisha o gubitku sina Roka

Domagoj Jakopović Ribafish, poznati novinar i bloger, dirnuo je svoje pratitelje i rasplakao mnoga srca objavom na društvenim mrežama. Na crno-bijeloj fotografiji koju je podijelio, vidimo njegovu majku, oca i sina Roka, koji nas je napustio prije šest godina.

Danas bi Roko slavio svoj 18. rođendan, pa je Domagoj odlučio posvetiti mu emotivnu čestitku. “Danas Rokatanski u nekom paralelnom svemiru slavi 18. rođendan. Hvala ti za najljepši dio mog života, nedostaješ beskrajno… Voli te tvoj tata”, napisao je.

Ovaj istraživački novinar ranije je u intervjuu s Tatjanom Jurić otvorio dušu i podijelio svoju bolnu priču o gubitku sina. Unatoč svim poteškoćama i greškama koje je napravio u odgoju, Domagoj je svjestan da je dao sve od sebe i pružio Roku najveću moguću ljubav. Bio je iskren i o trenucima kada je bio na rubu odustajanja od života, ali su mu dobri ljudi i stručna pomoć pružili podršku. Njegova tuga pretvorila se u humanitarni projekt RokOtok, koji je osnovao kako bi podigao svijest o važnosti provođenja vremena u prirodi.

Domagoj Jakopović Ribafish i dalje slavi život svog sina Roka i nastavlja podizati svijest o važnosti ljubavi i pravilnog odgoja djece.

Sačitano sa: Showbuzz

Related Article