Nove informacije o pjesmi Petra Dragojevića “Spavam sam” koje nećete pronaći nigdje drugdje! Spot za tu pjesmu je nedavno snimljen, a u njemu glavnu ulogu ima njegov najstariji sin. Pročitajte intervju sa Davidom, Djecom Dragojević, koji otkriva zanimljive pojedinosti o svojoj obitelji i nadolazećem glazbenom uratku njihovog oca.

U premijernom prikazu na In magazinu, možete čuti djelić nove pjesme Petra Dragojevića “Spavam sam”, koja podsjeća na njegove najveće hitove. Ovaj novi uradak je potpisao Alen Nižetić, a Petar kaže da je ta glazbena kombinacija savršena i da ga veseli da je sudjelovao u snimanju te pjesme.

U spotu za pjesmu “Spavam sam”, Petra iz mladih dana glumi njegov najstariji sin David, koji je nedavno dobio glavnu ulogu u filmu “Arka”. David je pohvaljen zbog svog talenta i redatelj Slaven Jurić kaže da je izgledom impresionirao i da je bio savršen za tu ulogu.

David nam je također otkrio kako je nositi slavno prezime Dragojević. Rekao je da je profesor iz geografije njegov fan, te da je ponosan na to. Također je spomenuo da njegova sestra Debora također kreće tatinim stopama te će uskoro snimiti vlastitu pjesmu.

Petar je nedavno proslavio 17. godišnjicu braka sa suprugom Andreom, a na njihovoj svadbi je njegov stric Oliver imao veliku ulogu. Oliver je pjevao cijelu večer i svirao do jutra, što je za Petara bilo savršeno. Odnos Petrove obitelji i Oliverove obitelji je i danas jako blizak.

U intervjuu je Petar pohvalio svoju suprugu Andreu, koja je uspjela diplomirati uz brigu za petero djece. Ona će mu biti desna ruka u pripremi njegovog velikog koncerta sljedeće godine u Zagrebu.

Početak snimanja djela iz oblasti kulture i umjetnosti zahtijeva kreativno razmišljanje i istraživanje mogućnosti koje pruža internet, kao i pravilnu optimizaciju sadržaja koji može privući ciljnu publiku. Za više informacija o novostima u svijetu glazbe, posjetite Showbuzz stranicu.

Related Article