Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, najavljuje drugi koncert u Sarajevu nakon što je rasprodala karte za tri uzastopna koncerta u Zagrebu. Nakon izuzetno uspješnih nastupa, Aleksandra oduševljava publiku i ostavlja sve u nevjerici svojim nizom uspjeha.

Uz već rasprodane koncerte u Beogradu, Aleksandra je uspjela rasprodati i tri koncerta u Zagrebu, te je zbog velike potražnje dodatno pustila u prodaju karte za četvrti koncert. Oduševljena reakcijama fanova, ona je sada najavila još jedan koncert koji će održati u sarajevskoj Zetri, i to dva dana za redom.

Aleksandra je svoju najavu koncerta podijelila na svom Instagram profilu, uz poruku: “A sada moje drago Sarajevo…vidimo se i 29.10. u Zetri”.

Brojni obožavatelji su oduševljeni Alexandrinim uspjesima. U komentarima ispod njezine objave, pohvala nije nedostajalo. Jelena Rozga je napisala: “Bravoo”, dok su drugi komentirali: “Popis stanovništa našeg Balkana”, “Aleksandra, možeš prijeći na stadione pošto su ti dvorane postale male”, “Kraljica! Bravo”, “Pa dobro ženo, što ti radiš? Tri Beograd, četiri Zagreb, dva Zetra. Jel ima kraja?”, “Kraljica si, majke mi, “Žena ne staje”, “Ovo je jezivo dominantno”, “Žena održava festival”, “Ma kapa do poda”, “Hoćemo još”.

Aleksandra je izjavila da je iznenađena velikom potražnjom za koncertima te kako je bila prisiljena organizirati i četvrti koncert u Zagrebu zbog velikog interesa. Ona je otkrila da je teško raditi četiri dana za redom, ali da će dati sve od sebe da svaki nastup bude poseban. Također, istaknula je da je oduševljena podrškom svojih najbližih i da su svi u šoku zbog ovakvog uspjeha.

Zbog nedostatka slobodnih datuma u zagrebačkoj Areni, Aleksandra će svoj drugi koncert u Sarajevu održati 29. listopada. Njezini obožavatelji jedva čekaju nove koncerte i s nestrpljenjem iščekuju njene nastupe.

Piše: Showbuzz

Related Article