Gedeon Burkhard, austrijski glumac, koji je postao poznat po ulozi detektiva Alexandra Brandtnera u popularnoj seriji “Inspektor Rex”, doživio je promjene u svom životu nakon te uloge.

“Inspektor Rex” je popularna austrijska serija koja je proslavila Gedeona Burkharda, njemačkog glumca koji je odigrao ulogu drugog vlasnika psa Rexa, detektiva Alexandera Brandtnera.

Gedeon je naslijedio ulogu omiljenog detektiva Richarda Mosera, kojeg je tumačio glumac Tobias Moretti. Uloga u seriji je bila vrhunac Burkhardove karijere. Nakon toga, Gedeon se istaknuo u filmu “Nemilosrdni gadovi” koji je režirao Quentin Tarantino. Također, gledali smo ga i u popularnoj njemačkoj seriji “Cobra 11”.

Danas Gedeon ima 54 godine, posijedio je, ali i dalje izgleda zgodno. Posljednjih godina, privlačio je najviše pažnje svojim neobičnim ljubavnim životom.

Glamurozan detalj iz Gedeonovog života je njegova sretna veza u troje. Često se pojavljuje s djevojkama Saschom Veduto i Annom-Brittom Dittmars na događanjima, a zajedno s njima živi i njegova majka.

“To nije samo seksualna veza, već uravnotežena i duboka povezanost u svim aspektima”, izjavio je glumac za njemački časopis Bunte.

Serija “Inspektor Rex” je prvi put emitirana prije 29 godina i osvojila je simpatije odraslih i djece zahvaljujući glavnom liku koji je šarmantan i privlačan.

U središtu radnje je njemački ovčar Rex koji pomaže u hvatanju zločinaca, a jedina njegova slaba točka su žemlje koje redovito krade od drugih. Tijekom godina, njegovi vlasnici su se mijenjali, ali on je ostao kroz sve sezone. Barem tako je izgledalo gledateljima, jer su u seriji Rexa glumila tri njemačka ovčara: Reginald von Ravenhorst, Rhett Butler i Henry.

Seriju “Inspektor Rex” možete pratiti svakodnevno u programu Dome TV u poslijepodnevnim satima.


Piše: Showbuzz

Related Article