Maria Ćuro je talentirana pjevačica koja je osvojila svijet Supertalenta svojim izvanrednim nastupom. Rođena u Italiji, Maria je svojim talentom oduševila žiri i publiku, izvodeći neke od najvećih hitova hrvatske glazbe, kao što su pjesme Jelene Rozge, Doris Dragović i Olivera Dragojevića. Poslušajte kako zvuče njezine izvedbe!

U prvoj emisiji jubilarne 10. sezone emisije Supertalent, 23-godišnja talijanska pjevačica Maria Ćuro osvojila je srca žirija i publike svojim anđeoskim glasom.

Maria je izvela talijansku pjesmu “Caruso”, a svojim nastupom rasplakala je članove žirija i brojne gledatelje. Opčinjeni njenom izvedbom, žiri je bio pun hvale i pohvalio ju je za njen talent i tehniku.

Na svojem Instagram profilu, Maria često dijeli videa u kojima izvodi i hrvatske pjesme. Izdvojili smo neke od tih nastupa, gdje je s lakoćom nosila izazov izvedbe pjesama Olivera Dragojevića, Doris Dragović i Jelene Rozge.

Maria je rođena i odrasla u Italiji, ali ima hrvatske korijene. Kao studentica medicine, ona sebe vidi i kao pjevačicu. Njeno djetinjstvo obilježilo je nesretni incident kada je prolijala vrelu kavu po sebi, što je rezultiralo brojnim boravcima u bolnicama i operacijama. No, to iskustvo je samo ojačalo Mariu i motiviralo je da nastavi svoju umjetničku i medicinsku karijeru.

Supertalent je za Mariu bio prilika da pokaže da je biti drugačiji u redu i da svatko može ponosno živjeti sa svojim ožiljcima. Njen talent i hrabrost inspiriraju sve da prihvate sebe i budu ponosni na svoje jedinstvenosti.

Ne propustite poslušati Marijine izvedbe na hrvatskom jeziku i osjetiti dušu i emotivnost koju prenosi kroz svoj anđeoski glas.

Piše: Showbuzz

Related Article