Iva Majoli je svojoj ljubavi, suprugu Robertu Calegariju, čestitala rođendan uz divnu zajedničku fotografiju koju s ponosom dijeli na društvenim mrežama.

Bivša hrvatska tenisačica Iva Majoli odlučila je proslaviti rođendan svog supruga Roberta Calegarija na poseban način. Svoju sreću i ljubav prema njemu podijelila je na Instagramu uz prekrasni selfie. U jednostavnom opisu fotografije napisala je: ”Sretan rođendan, moja ljubavi!”.

Dok je u pozadini svirala romantična pjesma Betty Who ”I Love You Always Forever”, Iva i Roberto su s osmijehom na licu pokazivali svoju sreću i ljubav. Njihova bliskost i prisnost su jasno vidljive na fotografiji, s glavama nagnutim jedno prema drugome.

Ne može se sakriti činjenica da Iva Majoli već duže vrijeme uživa u sretnom braku s Robertom Calegarijem. Podsjećamo, njih dvoje su se vjenčali u listopadu prošle godine i od tada zajedno putuju svijetom, stvarajući prekrasne uspomene. Iva je već bila u braku s poduzetnikom Stipom Marićem od 2006. do 2012. godine, a zajedno imaju kćer Miu koja nastavlja njihov sportski put i bavi se tenisom.

Izvor: Showbuzz

Related Article