Raquel Mauri, supruga poznatog nogometaša Ivana Rakitića, nedavno je na Instagramu podijelila galeriju fotografija s njim, ističući svoje modne izdanje i posebno torbice.

Na fotografijama koje su snimljene ispred jednog restorana u Sevilli, par je nosio isti modni detalj – crne traperice s bijelim prugama. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bila je torbica koju su oboje ponosno isticali – torbice s Diorovim potpisom.

Raquel je kombinirala svoju torbicu s mini sivom suknjom s prorezom i sivim topom, dok je Ivan odabrao sive hlače i bijelu majicu kako bi se uskladio s torbicom. Usklađenost njihovih stilova i modnih dodataka izazvala je mnoge pohvale i komentare na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da su Ivan i Raquel pokazali svoju usklađenost i ljubav prema modi. Često je viđamo kako zajedno poziraju za društvene mreže, uvijek pažljivo usklađujući svoje odjevne kombinacije. Oni su jedan od najljepših parova u svijetu poznatih, a u braku su od 2013. godine i imaju dvije kćeri, Altheu i Adaru.

Ukoliko želite saznati više detalja o ovoj modnoj usklađenosti i torbicama, posjetite ovdje.

Piše: Showbuzz

Related Article