Ivana Knoll nedavno je najavila da će se vratiti u teretanu i posvetiti se zdravoj prehrani, ali izgleda da je brzo zaboravila svoje planove kad je došla u dodir s neodoljivim jelom.

Ivana Knoll nedavno je objavila planove za jesen kada je riječ o teretani i prehrani, ali izgleda da je na trenutak zaboravila svoju najavu kad su je ponudili jelom koje gotovo svi obožavaju.

Prilikom oproštaja od domovine prije odlaska u Ameriku, Knoll je odlučila zadovoljiti svoje nepce tradicionalnim jelom – ćevapima i lukom.

Na svojoj Instagram priči snimila je trenutak uživanja u ovoj deliciji, uz koju je bilo i lepinja i kajmak.

”Da se zasitim prije Amerike”, napisala je kratko na fotografiji.

Nekoliko dana ranije, Ivana je javno pokazala svoje uživanje u tjestenini u Milanu, dok je u restoranu sjedila u kratkim bež hlačama, crnom korzetu i visokim čizmama s tigrastim uzorkom koje su istaknule njene duge noge.

Ivana često biva prozvana zbog pretjeranog uređivanja svojih fotografija i snimki, no njeni 3,2 milijuna Instagram pratitelja svejedno prate svaki korak. Većinu tih pratitelja stekla je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njene fotografije s tribina obišle svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci Ivana je bila bazirana u Miamiju, gdje se druži s brojnim svjetskim zvijezdama poput Leonarda DiCaprija, Drakea, Shaquillea O’Neala i drugih.

Piše: Showbuzz

Related Article