Mateo Kovačić, poznati nogometaš, nakon dugog niza godina provodenih u Londonu zbog igre za klub Chelsea, odlučio se preseliti sa suprugom Izabel i sinom u Manchester City. Ova promjena adrese donosi i završetak njihovog boravka u luksuznom londonskom domu.

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, izrazilo je svoje osjećaje u vezi s ovom selidbom putem svojeg Instagram profila. Uz tužnu fotografiju iz njihovog stana u Londonu, Izabel je napisala kako će joj London jako nedostajati i kako je upravo u fazi pakiranja stvari. Fotografija prikazuje Izabel kako pozira pored velikih bijelih vrata, koje su okružene bijelom sofom i visokim stropovima s reljefnim ukrasima.

Obitelj Kovačić pokazivala je svoj luksuzni londonski dom na društvenim mrežama. Opremili su ga minimalistički, ali s dodatkom luksuznih detalja. U njihovom prostranom dnevnom boravku dominirala je dizajnerska kutna garnitura potpisana od strane Maria Bellinija, čija cijena iznosi oko 15 tisuća eura. Neutralne i tople boje prostora dopunjavale su suvremene slike i nekoliko modernih detalja, s velikim kaminom kao središnjim elementom.

Jednom prilikom, Izabel je pokazala i njihovu luksuzno opremljenu kupaonicu koja je obložena crnim mramorom i ima zlatne slavine. Uz sve to, u domu su se često mogli vidjeti cvjetni aranžmani, koji su razbijali neutralnost prostora.

Kovačići su u braku od 2017. godine, a vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, upravo tamo gdje su se i upoznali. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, čiji je krsni kum bio Luka Modrić.

Preseljenje u Manchester City predstavlja novo poglavlje u životu obitelji Kovačić, dok će luksuz i elegancija njihovog londonskog doma ostati trajno prisutni u njihovim uspomenama.

Izvor: Showbuzz

Related Article