Upoznajte Gorana Bjelogrlića, starijeg brata poznatog glumca Dragana Bjelogrlića, koji podsjeća na svog mlađeg brata i svojom vanjštinom i talenatom.

Dragan Bjelogrlić je jedan od najomiljenijih glumaca naše regije, a sa svojim bratom Goranom Bjelogrlićem vlasnik je produkcijske kuće koja je poznata po brojnim uspješnim projektima.

Unatoč tome, Goran se rijetko pojavljuje u javnosti, što čini da većina ljudi ne zna mnogo o njemu osim kad vide njegovo ime na početku filmova.

Iako su obojica u svijetu glume, Goran nikada nije bio ljubomoran na uspjeh svog brata, niti je ikada želio biti glumac. Ipak, njegova je uloga u popularnoj seriji “Južni vetar” privukla pažnju publike.

Jednom prilikom je otkrio kako je Dragan izgledao kao dijete.

“Kao i svaki mlađi brat – nestašan i neposlušan. Odrasli smo na Voždovcu, u vrijeme kada je taj dio Beograda bio poznat kao najopasniji. Morao je mene slušati, iako to nije bilo lako. Sada ja slušam njega. Tako to ide”, izjavio je Goran u jednom intervjuu.

Goran je radio na mnogim filmskim projektima poput “Lepa sela lepo gore”, “Rat uživo”, “Ivkova slava”. Uz to, sudjelovao je u svakom autorskom projektu svog brata Dragana Bjelogrlića, od serija “Vratit će se rode” i “Montevideo” do “Senki nad Balkanom”. Također, nije neuobičajeno vidjeti ga ispred kamere u manjim ulogama.

Goran i Dragan izuzetno sliče pa se dogodilo da je Goran jednom prilikom umjesto Dragana snimio jedan dio filma.

“Zbog naše sličnosti, glumio sam umjesto njega u jednoj sceni filma ‘Kupi mi Eliota'”, izjavio je Goran, koji je od brata stariji osam godina.

Unatoč fizičkoj sličnosti, njihovi karakteri se razlikuju.

“Dragan je živahniji i energičniji, dok je Goran oduvijek bio mirniji. Ipak, obojica se vole šaliti s ljudima”, otkrili su njihovi susjedi.

Ako želite vidjeti kako Goran izgleda, pogledajte fotografiju ispod.

Piše: Showbuzz

Related Article