Jadranka Kosor, bivša premijerka, oduševila je sve na modnoj reviji Zlatna igla u Zagrebu svojom izvanrednom pojavom i gostoljubivošću prema prisutnima.

Jadranka Kosor, omiljena političarka u Hrvatskoj, sa zadovoljstvom je sudjelovala na tradicionalnoj modnoj reviji Zlatna igla koju organiziraju zagrebački obrtnici. Očarala je sve prisutne svojim pojavljivanjem i također provela ugodno vrijeme u društvu dragih ljudi.

Jadranka Košor je stigla na reviju odjevena u elegantnu crno-bijelu kombinaciju i upotpunila ju je povećim brošem koji je dodatno uljepšao cijeli outfit. Njen dolazak privukao je znatiželjne poglede prisutnih, a mnogi su se došli upoznati s njom i pozdraviti je.

Unedavno je privukla pažnju javnosti šetajući zagrebačkim ulicama u pratnji svog sina Lovra Škopljanca. Snimljeni su na Trgu Josipa bana Jelačića, a nisu pokazivali preveliku pažnju prema fotografskim objektivima, što potvrđuje njihovu jednostavnost.

Jadranka je rodila sina Lovra 1994. godine, a otac djeteta je bio sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon borbe s teškom bolesti.

U listopadu 2015. godine Lovro se oženio dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom ima sina. Jadranka Kosor ne voli previše govoriti o svojoj obitelji, ali je poznato da je jako bliska svom jedinom sinu. Jednom prilikom je otkrila da se dobro snalazi u ulozi bake jer je i sama odgajala unukom kojeg je jako voljela.

Lovro je cijenjen znanstvenik u akademskom svijetu. Završio je doktorat prije svoje 30. godine i trenutno radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također, objavio je vlastitu knjigu i stekao priznanje kao autor.

 

Piše: Showbuzz

Related Article