Jadranka Kosor je viđena u šetnji sa svojim sinom Lovrom Škopljancem na glavnom zagrebačkom trgu, a nisu obraćali previše pažnje na prisutnost fotografa.

Naša bivša premijerka i uvažena političarka, Jadranka Kosor, iskoristila je sunčani vikend za šetnju sa svojim povučenim sinom Lovrom Škopljancem, koji izbjegava pažnju javnosti.

Zabilježeni su na Trgu Josipa bana Jelačića, a izgleda da su krenuli u kupovinu jer je Lovro gurao kolica s namirnicama, ne obraćajući se previše na objektive fotografa.

Jadranka je rodila sina Lovru 1994. godine, a njegov otac, sportski novinar Ivo Škopljanac, preminuo je 2013. nakon teške bolesti.

U listopadu 2015. godine, Lovro se oženio dugogodišnjom djevojkom Mateom, s kojom ima i sina. Premijerka rijetko govori o svojoj obitelji, ali poznato je da ima blizak odnos sa svojim jedinim sinom. Jednom prilikom je otkrila da se dobro snalazi kao baka, budući da je i sama odgajana od strane bake.

Lovro je izuzetno ugledan član akademske zajednice. Završio je svoj doktorat prije 30. godine i trenutno radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Također, objavio je i vlastitu knjigu.

Piše: Showbuzz

Related Article