Jakov Kitarović, suprug bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, postao je popularan zahvaljujući njenoj predsjedničkoj karijeri. Pogledajte kako je Jakov izgledao prije nego što je postao poznat.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, i njen suprug Jakov Kitarović često su bili tema medija za vrijeme njenog mandata. Kolinda je i dalje popularna iako više nije predsjednica, a Jakov je također stekao popularnost.

Kolinda i Jakov su u sretnom braku već od 1996. godine i imaju dvoje djece, Katarinu i Luku.

U našoj galeriji možete vidjeti kako je Jakov izgledao prije nego što je njegova supruga postala poznata i prije nego što je on sam dobio medijsku pažnju. Sada ga svi znaju kao punašnog muškarca, ali njegov izgled se tijekom godina promijenio.

Jakov je uvijek bio samozatajan i nije volio javnu pozornost. On je pratitelj i potpora Kolindi u svim njenim planovima, ali se nikad nije isticao. Kolinda je uvijek naglašavala kako je ponosna na svog supruga i kako je on izvrstan u svom poslu.

Posljednji put su javno viđeni prije nekoliko dana na meču Borne Goje i Francesa Tiafoea u Splitu, a uskoro će Jakov proslaviti svoj 55. rođendan.

Piše: Showbuzz

Related Article