Daniel Craig je na jednom događanju u New Yorku pokazao novi izdižaj, a u izlasku mu se pridružila i njegova supruga Rachel Weisz.

Holivudski glumac Daniel Craig snimljen je u izlasku sa svojom lijepom suprugom Rachel Weisz koju je poveo na događanje u organizaciji Clooney Foundation For Justice u New Yorku, a pritom je pokazao i novi izgled.

55-godišnja zvijezda filmova o Jamesu Bondu ponosno je pokazala svoju novu frizuru, nakon što je odlučio malo pustiti kosu, šiške staviti na stranu, a vidljiva je i mala razlika u nijansi boje kose kojom je pokušao prekriti sijede koje su se vidjele u zadnjem izlasku. Poglede je plijenio u plavom odijelu s leptir mašnom i naočalama za vid, dok je dvije godine mlađa Rachel blistala u crno-bijeloj haljini.

Sretni par, koji se vjenčao 2011. godine, držao se zaljubljeno za ruke dok su se kratko zaustavili na crvenom tepihu kako bi pozirali za zajedničku fotografiju.

Daniel i Rachel upoznali su se 1994. godine na setu jednog filma, a on je u to vrijeme bio u braku sa svojom bivšom suprugom Fionom Loudon s kojom ima 31-godišnju kćer Ellu. Službeno su počeli izlaziti nakon što su oboje dobili uloge u filmu “Dream House” 2010. godine, a već sljedeće godine vjenčali su se u tajnosti i to na ceremoniji sa samo četiri svjedoka.

“Izvukli smo se s tim, napravili smo to u našoj privatnosti na čemu mogu zahvaliti puno ljudi”, izjavio je Daniel 2012. godine u razgovoru za GQ.

U rujnu 2018. godine rodila im se kćer, a Rachel s bivšim zaručnikom, redateljem Darrenom Aronofskim ima i 17-godišnjeg sina Henryja.

Ranije ove godine ona se osvrnula na mogućnost njezine i Danielove ponovne suradnje na filmu pa otkrila kako nemaju to u planu, a otkrila je pokoji detalj iz privatnog života čije detalje inače skrivaju od znatiželjnika.

“Mislim da trenutno nećemo ništa snimati. Mislim da stvarno volimo svoj privatni život, kao obitelj. A onda idemo i na posao odvojeno. Stvarno smo uživali u tom iskustvu, ali dobro je što se možemo izmijenjivati. To da ja mogu ostati kod kuće dok on radi ili obrnuto. Ako oboje radimo u isto vrijeme, to baš i nije idealno”, izjavila je za Sunday Today.

Piše: Showbuzz

Related Article