Marko Kutlić i Lea Dekleva spojili su se u jedan od najljepših dueta koji je nedavno dobio svoj videospot. Pjesma “Sami” prvobitno je izvedena na 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje su osvojili drugu nagradu. Sada, uz pomoć Dinka Čvorića – Doringa, prezentiraju svoje emocije kroz magičan videospot.

Lea Dekleva se istaknula kao izvrstan autor ove iskrene i proživljene priče, dok je Marko Kutlić svojim posebnim vokalom i interpretacijom upotpunio duet. Uz njih, pjesmu je obogatio i nagradom nagrađeni aranžman Branimira Mihaljevića, te gostujući izvođači Matija Dedić i Nikola Marjanović.

Unutar videospota, Marko i Lea izvode svoje emocije uz klavir na prekrasnoj lokaciji. Ova autentična i emotivna suradnja sigurno će osvojiti srca slušatelja.

Marko Kutlić je jedan od najperspektivnijih i najtalentiranijih izvođača na domaćoj sceni. Uz to, sprema se predstaviti svoj drugi studijski album ove jeseni, a 23. studenog će održati veliki koncert u Tvornici Kulture.

Marko izrazuje svoje uzbuđenje i veselje zbog nadolazećeg koncerta, koji će biti njegov najveći solo koncert do sada. Na koncertu će izvesti najznačajnije pjesme s prvog albuma, kao i sve pjesme s novog albuma “Poleti ptico”, koji će biti dostupan online od 10. studenog. Osim poznatih singlova poput “Budi moja noć” i “Uz nju”, Marko će premijerno izvesti i neke nove pjesme.

Marko je posvećen pripremi posebnog programa za koncert u Tvornici Kulture. Njegov bend će mu se pridružiti na pozornici, a koncert će sadržavati raznolik repertoar, od rock’n’rolla do akustičnih balada. Publika će imati priliku uživati u energičnoj izvedbi i prepoznatljivim refrenima koje su obilježile Markovu karijeru.

Ovaj uspješan izvođač osvojio je niz nagrada i nastupao na mnogim festivalima, uključujući Dalmatinsku šansonu, Zagrebački festival i Melodije Jadrana. Njegova pjesma “Kad god poželiš” postala je veliki hit ljeta, osvojila je top liste diljem zemlje i prenijela iskrenu emociju i priču koju su mnogi proživjeli.

 

Piše: Showbuzz

Related Article