Jennifer Aniston, zvijezda serije “Prijatelji”, je nedavno podijelila snimke sa svog ljetovanja, na kojima je pokazala svoju zavidnu figuru u bikiniju.

Glumica Jennifer Aniston i sa 54 godine izgleda apsolutno fantastično u bikiniju.

Na svom profilu na Instagramu, Aniston je objavila nekoliko uspomena sa svog ljetovanja, uključujući snimak na kojem nosi minijaturni crni bikini dok šeće među palmama s čašom u ruci.

Uz to, otkrila je da je ljeto provela u društvu voditelja Jimmyja Kimmela, glumca Jasona Batemana te njihovih supruga Molly McNearney i Amande Anke. Također je podijelila nekoliko nevjerojatno slatkih trenutaka sa svojim psima.

Osim u bikiniju, Jennifer je oduševila svoje obožavatelje i u elegantnim haljinama koje je nosila tijekom ljeta. Nitko ne može poreći koliko sjajno izgleda u šesto desetljeće svog života.

Jennifer je posvećena vježbanju i često je paparazzi snime ispred teretane. Međutim, nedavno je priznala da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

Ipak, pronašla je idealnu tjelovježbu za sebe koja joj pomaže da zadrži formu i održava svoju vitku figuru. Također, zdrava prehrana i upotreba suplemenata na bazi kolagena su joj pomogli da očuva svoj mladoliki izgled.

Dodatno, Aniston se ponosi time što se dobro osjeća u svojem tijelu i ne brine se o godinama. Plastične operacije joj nisu na radaru i preferira prirodan izgled.

Piše: Showbuzz

Related Article