Najnoviji paparazzi snimci pokazuju Jennifer Lopez i Bena Afflecka kako se raspravljaju dok su sjedili u parkiranom automobilu.

Iako njihovi društveni mediji prikazuju sliku savršenog braka, Jennifer Lopez i Ben Affleck su uhvaćeni u još jednoj javnoj svađi.

Fotografije prikazuju par kako raspravlja u automobilu na parkiralištu u Los Angelesu, a izgleda da je većinu vremena govorio Ben, dok ga je Jennifer slušala s izrazom ljutnje na licu.

Očevici su za Daily Mail otkrili da je između njih bila napetost, te da je Lopez stalno okretala glavu od Afflecka, kao da pokušava procesuirati ono što joj je rekao.

Unatoč tome, izvor blizak paru tvrdi da su Jennifer i Ben još uvijek zaljubljeni kao prvog dana, čak i nakon godinu dana braka.

Affleck i Lopez su već ranije uhvaćeni u sličnim napetim situacijama, što su mediji tada pripisali Benovom umoru od zahtjeva svoje supruge, koja se navodno ponaša kao diva. Također se spominjalo da Ben preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer usredotočena na svoju karijeru.

Kao podsjetnik, Jennifer i Ben su se vjenčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu 16. srpnja prošle godine, ali su odlučili sve ponoviti nekoliko tjedana kasnije u Benovoj kući u Georgiji, zajedno s bliskim prijateljima.Piše: Showbuzz

Related Article