Saznajte najnovije vijesti o Jennifer Lopez i kako održava svoju formu dok je paparazzi prate na putu do treninga joge.

Poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez uhvaćena je odjevena u sportski bež komplet koji savršeno ističe njene vrhunske tjelesne rezultate.

Jennifer je bila na putu prema treningu joge kada su je paparazzi zasijekli ispred njenog omiljenog plesnog studija. U svojim tajicama je ponosno pokazala svoju bujnu stražnjicu, dok je crop top istaknuo njen savršeno ravan trbuh. Također, primijetno je da nije nosila grudnjak jer su joj se bradavice ocrtavale. Na glavi je imala smeđe sunčane naočale i preko ramena smeđu torbu za trening, dok joj je kosa bila svezana u nisku punđu.

Čini se kako se Jennifer ozbiljno posvetila vježbanju i zdravoj prehrani jer njena linija izgleda sve bolje i zategnutije.

Jennifer ima više od 20 godina uspješne karijere u glazbi i glumi, tijekom koje je osvojila brojna priznanja za svoj rad. Prošle godine se udala za glumca Bena Afflecka, dok iz prethodnog braka s pjevačem Marcom Anthonijem ima blizance Maxa i Emme.

Jennifer je poznata i po svojoj bujnoj stražnjici, koja je navodno osigurana za 27 milijuna dolara, ali i po svojim impresivnim trbušnim mišićima koji izazivaju zavist kod mlađih kolegica.

Piše: Showbuzz

Related Article