Josipa Lisac, poznata hrvatska glazbena diva, nedavno je postala žrtva internetske prevare. Naime, njen identitet je zloupotrebljen kako bi se prodavali sumnjivi lijekovi na internetu.

Već mjesecima se pojavljuje internet oglas koji nudi čudotvorni lijek za snižavanje tlaka, a uz reklame su korištene slike mnogih poznatih osoba, uključujući i Josipu Lisac, prenosi Večernji list.

Josipa Lisac je samo jedna od mnogih žrtava ove prevare koja je zahvatila cyber-prostor. Predstavljajući se kao tajni lijek protiv bolova u zglobovima, prevareni kupci su čak kontaktirali liječnika koji je navodno preporučio ovaj lijek Josipi Lisac. Međutim, niti Josipa, niti njen liječnik nemaju ikakve veze s ovim proizvodom.

Josipa Lisac je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog zloupotrebe njenog imena u svrhu prodaje sumnjivih proizvoda. Njen tim je izdao priopćenje u kojem se jasno ističe da Josipa nikad nije koristila niti podržavala bilo kakve tablete za zglobove. Također, apelira se na građane da ne nasjedaju na oglase sa njenim imenom i da budu oprezni pri online kupovini. Ovo je samo još jedan od mnogih lažnih oglasa i prevare koji koriste ime poznatih osoba i njihove titule kako bi privukli kupce.

Piše: Showbuzz

Related Article