Tony Cetinski obilježio je godišnjicu smrti pjevača Toše Proeskog uz opis koji tjera suze na oči i njihovu zajedničku fotografiju.

Pjevač Tony Cetinski prisjetio se Toše Proeskog, svog neprežaljenog kolege koji je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći kod Nove Gradiške 16. listopada 2007. godine.

Njih dvojica surađivali su tijekom Tošina života, a Tony mu je sada posvetio emotivnu objavu uz njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju.

“Dragi bratko, teška su ova vremena, ali nema predaje jer ništa nije toliko teško kao ovih 16 godina bez tebe. Toliko težak dan da mi je muka i tako svaki put kada se prisjećamo tog kobnog jutra otkad te nema. Od dana kada si otišao ovdje na zemlji je za nas koji smo te voljeli neka vizija idealnog svijeta preko noći nestala. Živimo, volimo, radimo, ali baš ništa nije isto bez tebe moj Toše, ništa. Uz tebe su i teški dani lakše prolazili. Sve je bilo lakše i sve je bilo moguće. Znam da si tu negdje i bdiješ nad nama, ali nedostaje tvoja fizička prisutnost i tvoj osmijeh kao i tvoja riječ i glas. Tvoj blagi pogled i ta tvoja zaigranost maloga djeteta u tijelu odrasle osobe pune razumijevanja za svakoga”, napisao je.

“Često pomislim da ne mogu više, ali onda iste sekunde daješ svoj znak. Ili se čuje tvoja pjesma ili netko pošalje poruku vezanu uz tebe koja ohrabruje i daje mi snagu da se podignem i krenem dalje. Nikada ti nećemo moći dovoljno zahvaliti i nikada te nećemo prežaliti bratko moj. Tužna je svaka godišnjica tvog odlaska, tužan je svaki dan i svaki tren, ali moramo dalje živjeti u nadi da ćemo se ponovo sresti. Zauvijek tvoji, potpisujemo”, završio je.

Podsjetimo, Tony i Toše zajedno su imali pjesmu ”Lagala nas mala” koja je u regiji brzo postala hit, a Makedoncu su tad predviđali blistavu karijeru. No, ona je naglo prekinuta u tragičnoj prometnoj nesreći.

Toše je tada imao samo 26 godina, a brojni obožavatelji i kolege ni danas ga ne mogu prežaliti, a njegove pjesme poput “Igre bez granica”, “Bože, brani je od zla”, “Ledena”, “Čija si”, “Ko ti to grize obraze”, “Pratim te” i danas su među omiljenima, a njihove tekstove mnogi znaju od riječi do riječi.

Piše: Showbuzz

Related Article