Otkazan je koncert Goge Sekulić u Benkovcima, a o svemu tome oglasili su se i organizatori, ali i ona sama na društvenim mrežama.

Pjevačica Goga Sekulić trebala je 14. listopada nastupati u Benkovcima, međutim organizatori su javili kako su koncert morali otkazati.

“Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazan za 14. listopada. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku”, napisali su organizatori.

“Svi koji su već kupili karte mogu ih vratiti u caffe bar Mood. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro”, dodali su.

A o svemu se oglasila i sama pjevačica u komentarima.

“Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku”, poručila je ona.

Inače, Gogu na Instagram profilu prati gotovo 185 tisuća vjernih fanova koje često veseli svojim neodoljivim modnim kombinacijama, ali i obiteljskim fotografijama.

Tijekom proteklog vikenda objavljeno je da je otkazan i koncert miljenika publike Saše Kovačevića u Bibinjama koji je trebao biti 24 studenog. 

“Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima.”, stajalo je u objašnjenju organizatora. 

 

 

Piše: Showbuzz

Related Article