Pročitajte kako Charles Pearce koristi slobodno vrijeme za sebe, uz pomoć Ella Dvornik koja čuva njihovu djecu dok on radi.

Charles Pearce nedavno je podijelio dio svog radnog dana na Instagramu i otkrio da Ella Dvornik pomaže u čuvanju djece. Ovo mu pruža dragocjeno vrijeme za sebe.

“Konačno sam dobio priliku uživati u malo slobodnog vremena. Mama je kod kuće, a ja mogu napokon obaviti svoje obveze. Ovo je moj ured danas večer, i osjećam se blagoslovljeno”, napisao je Charles uz fotografiju svog radnog prostora, na kojoj se nazire prekrasan pogled na more. Otkrio je i da se Ella nedavno vratila iz Zagreba, gdje je snimala reklamnu kampanju.

Ella i Charles zajedno sudjeluju u odgoju njihovih djevojčica te dijele roditeljske obaveze, unatoč trenutnom procesu razvoda. Nedavno se Ella oglasila na svom Instagram profilu kako bi opovrgnula neke medijske natpise vezane uz nju i Charlesa. U svojoj objavi citirala je dio članka koji je sadržavao tri netočne informacije te naglasila da se i dalje službeno nalaze u braku te navela da mnogi nisu uspjeli pogoditi njezinu dob.

Ella je nedavno potvrdila da se razvodi od Charlesa Pearcea nakon 10 godina zajedničkog života, od čega su četiri proveli u braku. Par ima dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a Ella je javno potvrdila vijest o razvodu nakon nekoliko mjeseci nagađanja.

Piše: Showbuzz

Related Article