Ella Dvornik dijeli fotografije iz posjeta domu Marija Petrekovića i Aleksandre Kramberger, sa svojim kćerima.

Ella Dvornik otkriva svojim pratiteljima na Instagramu kako provodi vikend sa svojim kćerima, dijeleći trenutke zabave u domu našeg glumca i komičara Maria Petrekovića i njegove partnerice Aleksandre Kramberger u Zagrebu.

“Vrijeme za igru. Smijeh mi daje six pack”, napisala je Ella uz fotografiju na kojoj pozira sa Marijom i Aleksandrom, objavivši i sliku svoje kćeri Balie koja čuva Marijevu djevojčicu Unu sa opisom “Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe”.

Ella je nedavno snimila editorijal u Zagrebu i vratila se kući u Istru, kao što je otkrio njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce na Instagramu. Charles je objavio sliku svog radnog mjesta, ističući kako napokon ima vremena za posao jer je mama kod kuće.

Ella i Charles dijele roditeljske obaveze i zajedno sudjeluju u odgoju njihove djece, dok su u procesu razvoda. Ella se nedavno oglasila na Instagramu povodom medijskih natpisa o njihovom odnosu, demantirajući tri pogrešne informacije u jednoj rečenici.

“I dalje živimo zajedno. I dalje smo službeno u braku. I niste pogodili moje godine”, pojasnila je.

Ella je potvrdila da se razvodi od Charlesa Pearcea nakon 10 godina veze, od kojih su četiri proveli u braku, i imaju dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu je potvrdila nakon dugotrajnih špekulacija.

Piše: Showbuzz

Related Article