Sin Maje Šuput Bloom već je putovao svijetom s nepune tri godine. Njihova putovanja prolaze bez stresa, a Maja otkriva tajnu kako je to moguće. Također, Maja je uspješna žena koja uspijeva obavljati sve svoje obaveze, od gradnje karijere do brige za djecu. Otkriva nam kako joj organizacija i pomoć sa strane omogućuju da izgleda uvijek besprijekorno.

Maja Šuput nedavno se pojavila na sajmu za bebe i trudnice, unatoč svojim brojnim obavezama. Nadalje, Maja priča o putovanju s malim djetetom i kako to može biti opuštajuće iskustvo ako su roditelji opušteni. Osim toga, Maja dijeli svoje iskustvo o tome kako je njen sin Bloom brzo i lako prilagodio odlazak u vrtić.

Mnoge žene danas se suočavaju s očekivanjima da budu uspješne u svim područjima života, od kuhanja do gradnje karijere, uz odgoj djece. Maja priznaje da ima brojnu podršku oko sebe koja joj omogućuje da sve postigne. Ipak, naglašava da dobra organizacija i financijska mogućnost plaćanja pomoći igraju ključnu ulogu u njenom životu.

Cijeli razgovor s Majom možete pogledati u prilogu popularne emisije In magazin. Za više informacija i aktualnosti, posjetite Showbuzz.

Related Article