Žanamari Perčić je svojim najnovijim fotografijama pokazala kako bi izgledala u stilu 90-ih, potaknuvši uspomene na popularnu srpsku pjevačicu Aleksandru Prijović.

Pjevačica Žanamari Perčić pozirala je u stilu 90-ih i u opisu fotografija otkrila kako je izgledala za vrijeme srednjoškolskih dana. “Cijeli Instagram se vratio u srednju školu 90-ih? Izgleda tako. Voljela bih da su mi obrve barem izgledale ovako tada! Moji omiljeni stilovi i oni s kojima se najviše mogu poistovjetiti su 3, 5, 7 i 8. Bila sam rock djevojka, štreberica, bavila sam se tajlandskim boksom i išla u teretanu… Drugo – moram ponovno razmotriti svoje modne izbore u sadašnjosti! Tu je i sjajan uredski look koji nikad ne nosim jer ne radim u uredu”, opisala je.

“Sada moram ponovno razmisliti o životnim izborima. Proklete aplikacije na temelju umjetne inteligencije! U sljedećem izazovu na temelju umjetne inteligencije, bilo bi bolje da imate mogućnost dodavanja poveznica na odjeću koju dizajnirate za nas, ili…”.

“Oduševljena sam, ne mogu odabrati najbolju fotografiju”, napisala joj je Pamela Ramljak, a Neda Parmać se nadovezala “Preslatka si”.

“Na prvu sam pomislila da si Aleksandra Prijović”, poručila joj je jedna pratiteljica.

Žanamari može pohvaliti svoju vrhunsku inteligenciju s IQ-om od 156.

“Što se tiče mog IQ-a, ako dobro naspavam, možda je još tu neki dio, ali u zadnje vrijeme ne spavam dovoljno, tako da ako napravim neke nepromišljene poteze u idućih nekoliko mjeseci, nemojte to pripisivati pogrešnom nalazu MENS-e. Molim vas”, nedavno se našalila u In Magazinu.Piše: Showbuzz

Related Article