Leon Babić, bivši natjecatelj popularne emisije MasterChef, podijelio je neke detalje iz svog života i iskustva s natjecanja. Pročitajte što je otkrio o svom putovanju i kako se nosio s izolacijom.

Posljednja epizoda MasterChefa obilježena je ispadanjem u paru, a Leon Babić i Petar Tudja nisu uspjeli zadržati svoje mjesto u natjecanju. Babić je otkrio kako je očekivao svoje ispadanje budući da je konkurencija ove godine vrlo jaka.

Iako nije mogao predvidjeti svoje ispadanje upravo s Tudjom, Babić ne žali zbog takvog razvoja događaja. Ne želi ni razmišljati o tome kako bi se natjecanje odvijalo da je bio u paru s drugim kandidatom. Smatra da bi to bilo nepravedno prema kolegi s kojim je dijelio radni prostor.

Unatoč kratkom boravku u showu, Babić ima samo riječi hvale za MasterChef. Smatra da je natjecanje ispunjeno intenzivnim i napetim iskustvom koje pruža dozu adrenalina svim zaljubljenicima u kuhinju.

Kada je riječ o favoritima za pobjedu, Babić je spomenuo Dominika i Petra Tucmana kao svoje favorite.

i i

Izolacija tijekom natjecanja bila je izazovna za Babića, pa se ne bi ponovno prijavio za MasterChef. Unatoč tome, uživa kuhati kod kuće za svoju djevojku. Posebno voli pripremati razne vrste tjestenine i zdrave salate.

Babić napominje kako je njegova djevojka bila iznimna podrška tijekom njegove kvalifikacije za top 24 natjecatelja.

Što se tiče budućih planova, Babić nema konkretnih planova, ali želi se usredotočiti na započinjanje karijere. Završio je studij za održavanje zrakoplova i odabrao tu struku zato što je oduvijek volio “šarafati” i raditi s avionima.

Na kraju, Babić izražava nesigurnost oko izbora između otvaranja vlastitog restorana i rada na zrakoplovima. Možda će jednog dana uspjeti spojiti svoju ljubav prema kuhanju i avionima.

Piše: Showbuzz

Related Article