Maja Medved, inspirativna blogerica i natjecateljica ”MasterChefa”, otkriva svoje iskustvo, strast za kuhanjem i kako pronaći ravnotežu između obitelji i posla.

Kao 42-godišnja majka troje djece iz Zagreba, Maja je oduvijek voljela dijeliti svoje kulinarske vještine na svom blogu Beautyliciouslife. Iako je napustila natjecanje ”MasterChef” ranije nego što je očekivala, Maja priznaje da je taj trenutak bio prilika da pokaže svoju autentičnost i razmišljanje u kuhinji.

Maja dijeli da se zbližila s mnogim natjecateljima tijekom svojeg puta, ali posebno izdvaja Asmira, Tonka, Petra i Dominika kao najposebnije ljude koje je upoznala. Na svojem blogu, Maja dijeli recepte za omiljena obiteljska jela i inspirira druge da kuhaju s ljubavlju.

Kao majka troje djece, Maja je naučila važnost planiranja obroka i raspoređivanja kućanskih poslova među članovima obitelji. Istovremeno, koristi moderne kuhinjske uređaje kako bi uštedjela vrijeme. Maja ističe da je kuhanje za nju više od hobija – to je temeljna vještina koju bi svatko trebao ovladati za zdraviji način prehrane.

Na svojem blogu, Maja pronalazi inspiraciju u prirodi i nove okuse, ali također se prisjeća tradicionalnih jela iz svog djetinjstva. Njezina predanost kuhanju i pozitivan stav čine je inspiracijom mnogim ženama. Maja savjetuje da odvojimo vrijeme za sebe i prigrlimo nesavršenosti kako bismo u potpunosti uživali u životu.

Ukratko, Maja Medved je dokaz da autentičnost i strast mogu donijeti uspjeh i ispunjenost u životu. Njezine recepte i inspiraciju možete pronaći na njenom blogu Beautyliciouslife.

 

Piše: Showbuzz

Related Article