Maja Šuput iznenađuje obožavatelje novom frizurom

Pjevačica Maja Šuput nije žena koja se boji eksperimentirati s različitim imidžima. Nedavno je na svom Instagram profilu pokazala svoju najnoviju frizuru sa šiškama, koja je izazvala oduševljenje među fanovima.

“Draga Majo, sjajno ti stoje šiške, izgledaš predivno”, “Tvoja frizura je odlična, izgledaš savršeno od glave do pete”, “Puno svježine i energije”, “Najbolja zabava do sada!”, “Osvježavajući novi look”, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Maja je predstavila svoj novi izgled tijekom gostovanja u emisiji Happy Special Show. Šalila se kako postoje velike razlike između njenog izgleda na pozornici i kod kuće:

“Neću nikoga uvrijediti, ali kad idem do dućana, nisam prepoznatljiva. Pitaju me trebam li pomoć oko nošenja bočica. Šalim se, kod kuće se ne češljam, ili mislim, perem se. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak. Ali zato je ponosan na to kako izgledam navečer – od folklora tijekom dana, do Diora tijekom noći”, zaključila je Maja s dozom humora.

Također je otkrila da je vrlo zauzeta kao majka i radnik:

“Voljela bih samo jedan dan osjetiti dosadu. Prije djeteta nisam imala luksuz provesti dosadan dan, a nakon što sam postala majka, to se vjerojatno neće dogoditi nikad”, izjavila je.

Uskoro ćemo Maju gledati kao članicu žirija u showu Supertalent, gdje već godinama oduševljava gledatelje svojim posebnim izdanjima. Ove godine posebno je zaslužan Marko Grubnić, koji je podigao ljestvicu na novu razinu.

“Svake godine Marko Grubnić iznenađuje sve više i više”, nedavno je otkrila Maja. “Imat ćemo nosive, potpuno nenosive, čudne, televizijske i puno drugih stvari. Bit će za svakoga ponešto.”

Pratite novu sezonu showa Supertalent od 24. rujna na Novoj TV.

Piše: Showbuzz

Related Article