Saznajte kako odabrati pravog partnera uz ove korisne savjete i trikove. Pronalazak pravog čovjeka može biti izazovan, ali uz ove smjernice olakšat ćete si put.

Pjevačica i članica žirija Supertalenta, Maja Šuput, nedavno je podijelila slatku obiteljsku fotografiju na kojoj pozira s suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Obitelj Šuput-Tatarinov opušteno se fotografirala prije spavanja, a mali Bloom je oduševio sve svojom veselom pojavom. Maja je podijelila ovu slatku fotografiju sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, uz šaljivu poruku “Bedtime selfie. Ne znam na koga je, ali ovaj nas smješko se fakat voli slikat. Noć svima”.

U nedavnom intervjuu za In magazin, Maja je otkrila koliko je sretan Bloom u novom vrtiću. “Probudi se ujutro i prvo kaže ‘Ekipa, muzikaaaa’… stvarno je super. Iako sam se bojala kako će se prilagoditi, nakon tjedan dana je već zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reći da sam ona mama koja prva dolazi po dijete”, ispričala je Maja.

Maja očigledno voli svog sina iznad svega, a nakon napornih vikenda punih nastupa, jedva čeka stići kući i provesti vrijeme sa svojim djetetom.

Saznajte više o Maji Šuput na Showbuzzu.

Pratite Maju Šuput u showu Supertalent, gdje zabavlja publiku svojim nevjerojatnim izvedbama.

Related Article