Maja Šuput, omiljena članica žirija Supertalenta, otkriva tajne nove sezone showa i talente svoje obitelji.

Pjevačica Maja Šuput je oduvijek govorila da joj je Supertalent omiljeni projekt, a ni nakon 10 sezona se ništa nije promijenilo. “I dalje je to najiscrpniji i najteži projekt u kojem sudjelujemo, ali konačni rezultat je savršen”, kaže Maja. Osvajači zlatnih gumba su imali nevjerojatne nastupe, a nova sezona će garantirati dobar provod s raznolikim talentima.

Na audicijama su se dogodile mnoge emotivne situacije koje su iznenadile Maju. To je show ispunjen suzama, smijehom i šokantnim trenucima. Maja se najviše slaže s kolegicom Tomčić, a većina komunikacije i grupnih aktivnosti odvija se između njih dvoje. Ove sezone su promijenili pravila vezana za Zlatni gumb, ali Maja želi ostati tajnovita vezano za te promjene. Uz to, Maja je pohvalila Marka Grubnića, koji ima beskrajno puno raznovrsnih ideja za kostime.

Mnogi gledatelji vole Maju zbog njene iskrenosti i pozitivnosti koju donosi na show. Maja kaže kako je lijepo čuti lijepu riječ i komplimente od publike, posebno od djece. Njen najveći kritičar je njena mama, koja je uvijek tu da joj pošalje poruke nakon svakog nastupa. Maja je također otkrila da njen suprug, Nenad, ima posebne favorite što se tiče njenog izgleda i stila.

Maja je također podijelila da je njen sin Bloom pokazuje sklonosti prema plesu i pjevanju, dok je Nenad talentiran u kuhanju. Na kraju, Maja je najavila izlazak nove pjesme koja će svoje obožavatelje sigurno oduševiti.

Related Article