Kako bi postali sretni kao malo dijete, moramo se vratiti nevinosti, radosti i jednostavnosti koju smo imali kao djeca. U ovom članku ćemo vam dati nekoliko savjeta i trikova kako da vratite tu dječju radost u svoj život.

Dvanaest godina su prošle od posljednjeg Severininog koncerta u Osijeku i Osječani su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. Svim svojim gostima Severina će prirediti koncert za pamćenje u rasprodanoj dvorani Gradski vrt. Karte su bile vrlo brzo rasprodane, a traži se i pjesma više. Severina je odlučila prepustiti odabir pjesama publici i obećala ih otpjevati.

”Sretna sam kao malo dijete što dolazim u Osijek. Jedva čekam vidjeti radosna lica. Moram priznati da me malo muči repertoar, jer publika traži pjesme koje inače ne pjevam, ali obećajem da ću im ispuniti želje…” izjavila je Severina.

Publika se veseli koncertu i na društvenim mrežama se traži još pjesama. ”Sve pjevaj, imamo cijelu noć!” jedan je od komentara na Instagramu. Severina je odlučila nadoknaditi svih 12 godina, koliko se nije vidjela s osječkom publikom, i priprema poseban koncert.

Piše: Showbuzz

Related Article