Sanja Dajčman Zahtila svojim izvanrednim pjevačkim talentom osvojila je studio Supertalenta i posebno oduševila Martina Tomčića.

Sanja Dajčman Zahtila iz Pule je došla na Supertalent kako bi podijelila svoju strast prema pjevanju i poslala snažnu poruku roditeljima te ostvarila svoj dugogodišnji san.

“Pjevam ono što osjećam. Kada se stopim s pjesmom, to postaje jedna priča. U tom trenutku sam tu i ništa drugo ne postoji. Govorili su mi da lijepo pjevam, ali trebala sam poduzeti korake. Nedostajala mi je podrška, stoga dolazim s velikom porukom – potičite i podržavajte svoju djecu”, objasnila je.

“Djeca i obitelj su moja motivacija. Godine su samo broj za mene. Uzbuđena sam i jedva čekam. Pjevam iz srca, s ljubavlju”, rekla je Sanja prije nastupa.

“Nisam očekivala da ćete ovako predivno pjevati. Imate takvu lakoću. Djelujete vrlo topli, kao da gledam Sanju Doležal. Pozitivno me nadražujete”, rekla je Maja Šuput nakon nastupa Sanje.

“Siguran sam da se ljudi osjećaju dobro gdje god da pjevate”, dodao je Davor Bilman.

“Unijeli ste mir i ugodnost u prostoriju. Slušao bih vas uz more i bilo gdje drugdje”, složio se Fabijan Pavao Medvešek.

“Izuzetno sam sretna što ste došli pokazati kako to izgleda kad u najboljim godinama ostvarujete svoje snove. Došao je vaš trenutak, hvala što ste odlučili podijeliti taj trenutak”, poručila je Martina Tomčić Sanji, koja je s četiri “Da” prošla u daljnje natjecanje.

Piše: Showbuzz

Related Article