Željko Joksimović, poznati pjevač, nedavno je održao spektakularan koncert u Ljubljani, koji je izazvao veliko uzbuđenje među obožavateljima. Međutim, u nedavnom intervjuu, Joksimović je otvoreno govorio o svojoj unutarnjoj borbi s osjećajem krivnje zbog propuštenih prilika u karijeri.

U intervjuu, Joksimović je priznao da je često osjećao krivnju zbog toga što nije poduzimao korake kako bi ispunio očekivanja svojih obožavatelja. Izjavio je: “Osjećam krivnju što ranije nisam napravio nešto za slušatelje koji vole moju glazbu. Napravio sam mali otklon, ali za mjesec i pol dana ću izdati novi album. Nisam pravio pauzu, ja konstantno radim glazbu, samo ne objavljujem.”

Joksimović je također otkrio da je vrlo perfekcionistički nastrojen u vezi svojih glazbenih produkcija. Priznao je da je često nezadovoljan i da ispravlja sve greške u svojim pjesmama prije nego što budu objavljene. Međutim, uviđa da je u nesavršenosti upravo ta iskrenost i autentičnost koja povezuje njegovu glazbu s publikom. “Mislim da taj zlatni presjek mora biti nešto malo nesavršeno. Zašto se vraćam perfekcionizmu? Zato što razmišljam i o sljedećim stvarima. Snimio sam pjesmu i cijeli život ću slušati jedan dio koji je trebalo prepraviti prije nego što je pjesma izišla.”

Unatoč svojim unutarnjim borama, Joksimović ne gubi nadu i nastavlja raditi na novom glazbenom materijalu. Najavio je da će uskoro izdati novi album koji će oduševiti njegove obožavatelje.

Joksimovićev slučaj je podsjetnik na to da je normalno osjećati krivnju zbog propuštenih prilika. No, umjesto da dopustimo da nas taj osjećaj blokira, trebali bismo ga iskoristiti kao motivaciju za daljnji rad i napredak. Samo ako odlučimo suočiti se sa svojim strahovima i propustima, možemo prevladati krivnju i ostvariti svoje ciljeve.

Originalni članak dostupan ovdje.

Related Article