Lidija Bačić je izazvala uzbuđenje među svojim obožavateljima objavom nekoliko vrućih fotografija na plaži, na kojima nosi minijaturni bikini.

Pjevačica Lidija Bačić još uvijek uživa u ljetnim radostima, a sada je svoje vjerne obožavatelje počastila atraktivnim prizorima s plaže, koji su ostavili mnoge bez daha.

“Vruća kao srce ljeta”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom crvenom bikiniju, jednu od nekoliko koje je objavila na Instagramu.

Mnogi obožavatelji nisu mogli naći riječi da izraze svoje oduševljenje ljepotom Lidije Bačić. “Nevjerojatna ljepota”, “Savršena”, “Lile je jedinstvena”, “Predivna si”, “Bomba”, “Sve ljepša i ljepša”, samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Pogledajte ostale fotografije koje je objavila u našoj galeriji.

Osim svojih bujnih atributa, Lidija se također može pohvaliti time da izgleda istovjetno uživo kao i na fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama. Za razliku od mnogih drugih zvijezda, ona nikada ne koristi uređivanje slika.

“Ja ne koristim filtere, stvarno ne razumijem njihovu svrhu jer potpuno izobliče sliku. Ali za neke ljude koji vole, neka ih koriste. Ja preferiram da me ljudi vide onakvu kakva jesam. Više mi se sviđa kada mi kažu da izgledam još bolje uživo”, izjavila je pjevačica jednom prilikom.

Piše: Showbuzz

Related Article