Tajči, poznata hrvatska pjevačica, gostovala je u podcastu Skip or Beep bravo! radija kod Tatjane Jurić. U razgovoru se prisjetila teških životnih trenutaka, otkrila zašto je odlučila otići u Ameriku i kako je završila u zatvoru. Osim toga, Tajči je otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim problemima i traumama koje je doživjela u mladosti, uključujući i seksualno zlostavljanje.

Tajči je objasnila da je odlučila šutjeti o zlostavljanju kako bi zaštitila svoju majku i izbjegla da se sve sazna i da joj nitko ne bi dopustio da ode sama na nastupe. No, godinama je prolazila kroz teška osobna pitanja i nije imala alate za suočavanje s traumama. Otkrila je da je duboko potisnula te događaje u sebe, odlučivši da će to ponijeti u grob.

Tajči je istaknula da je važno razumjeti da je suočavanje s traumom i iscjeljenje individualni proces, i da je svaka osoba drugačija. Ona se nije odlučila za prijavu zlostavljača, već se posvetila pomaganju drugim žrtvama nasilja. Trenutno radi s ženama koje su preživjele teške situacije, pružajući im podršku i pomoć.

Tajči smatra da je iznimno važno raditi na mijenjanju društva i osvještavanju problema seksualnog nasilja. Kroz svoj rad i odgajanje svoja tri sina, ona želi doprinijeti stvaranju sigurnijeg okruženja za sve. Tajči također pronalazi iscjeljenje u glazbi i pisanju, a nedavno je objavila knjigu “Neslomljena”. Također će uskoro nastupiti na koncertu povodom izraelske nezavisnosti i prijateljstva između Izraela i Hrvatske.

Tajči je hrabra žena koja je prevladala teške trenutke u životu i okrenula ih u priliku za rast i pomaganje drugima. Njezina priča i poruka mogu biti inspiracija mnogima.

Piše: Showbuzz

Related Article