Korana Gvozdić otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu sandale koje čuva već 23 godine, još od svoje maturalne večeri.

Manekenka Korana Gvozdić, poznata po svom besprijekornom modnom stilu, pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu što to čuva u svom ormaru već 20 godina.

“Priča iza cipela. Google kaže da stvari postaju “vintage” nakon 20 godina. Ove sandale kupila sam za svoju maturalnu večeru prije gotovo 23 godine i i dalje ih smatram jednima od najudobnijih, najdražih i najposebnijih cipela koje sam ikada imala. Mjesecima sam ih gledala kroz izlog (i mjesecima sakupljala novac za njih), ali nikada mi nije palo na pamet da ću ih nositi godinama. Fendi i danas koristi gotovo identičnu metalnu petu za neke svoje modele cipela, što znači da nisu izašle iz mode. I planiram ih nositi čak i na Oliverovu maturalnu večer”, napisala je Korana uz fotografije na kojima pozira u sandalama.

“Divna!”, pohvalila ju je jedna od pratiteljica.

Korana je prethodno pokazala i svoj izgled za maturalnu večeru prije 23 godine i ostavila svoje pratitelje bez teksta. Nosila je bijelu usku haljinu s tankim vrpcama iznad dekoltea do vrata, te je uskladila i šljokičaste naušnice i ukras u kosi. No, ono što je svima zapelo za oko bilo je njeno lice koje se gotovo ništa nije promijenilo sve do danas.

Korana izgleda sve mlađe iz godine u godinu, zadržavajući ne samo mladolik izgled, već i vitku manekensku figuru.

“Maturalna večer i jedna jako ozbiljna dama na pragu punoljetnosti!”, napisala je na prvoj fotografiji, dok je na drugoj dodala: “Uglavnom nisam bila ozbiljna jer s osmijehom bolje snalazim”, napisala je uz objavu.

Korana je jedna od najljepših Hrvatica i redovno ostavlja svoje pratitelje bez daha svojim izgledom. Također, dijeli s njima i trenutke iz svog obiteljskog života koji uključuje komičara Ivana Šarića i njihovog sinčića Olivera.

Oliver je stigao na svijet prije termina porođaja, a Korana je na svom Instagram profilu govorila o teškom periodu kroz koji su prošli. Rođen je 2021. godine, a Korana i Ivan su u sretnoj vezi od 2012. godine.

Piše: Showbuzz

Related Article