U ovom emotivnom tekstu podijelit ću svoje osobno iskustvo i kako sam se suočila s teškom odlukom da se razvedem od svog supruga. Pročitajte kako sam donijela tu odluku i kako sam se nosila s izazovima koji su uslijedili.

Marko Grubnić i Maja Šuput uvijek iznenađuju svojom jedinstvenom suradnjom. S novom sezonom Supertalenta, Marko je pripremio nevjerojatne kreacije za Maju. Otkrijte više o njihovim nevjerojatnim stajlinzima koje će predstaviti u novoj sezoni showa.

Maja oduvijek nosi Markove kreacije, ali ove godine stvari su otišle korak dalje. Marko je podigao ljestvicu svoje kostimografije i stvorio nevjerojatne komade za Maju. Inspiriran ljudima s kojima radi, Marko se posvetio svakom detalju kako bi stvorio savršene stajlinge za Maju.

Maja se šali kako je njezin ormar pun Markovih kreacija i kako će joj trebati puno prilika da ih nosi. Unatoč razvodu od supruga, njih dvoje su i dalje bliski prijatelji i poslovni partneri. Svi stajlinzi koje ćemo vidjeti u Supertalentu odražavaju Maju i njezinu osobnost.

Ne propustite novu sezonu Supertalenta u kojoj vas očekuju nevjerojatne kreacije, šljokice, perje i mnogo zabave! Za više informacija pogledajte članak na Showbuzz.

Ukoliko ste propustili emisiju, besplatno je pogledajte na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article