Nakon što su se vrata MasterChef kuhinje zatvorila za Nikolom Stazićem, otkrivamo detalje razgovora s ovim Dalmatincem. Iako je prvi napustio show u ovoj sezoni, Nikola nosi samo pozitivne uspomene. Ovdje otkriva što je presudilo njegovom odlasku iz showa i što misli o preostalim kandidatima.

Nikola Stazić se suočio s izazovom prvog stres testa koji se ove sezone pokazao nepremostivim za njega.

”Bilo je jako zanimljivo jelo. Može se kombinirati s dosta stvari i u budućnosti ću ga spremiti. Spremali smo Holandez umak, čini mi se da ga nisam dobro napravio i to je presudilo da napustim MasterChef”, objasnio je Nikola Stazić.

”Pa loše sam ga napravio, nisam bio fokusiran na kuhanje, više sam se zabavljao. Nisam shvatio ovaj show ozbiljno kao što sam trebao”, smatra Nikola.

Iako je brzo napustio show, Nikola ima lijepe uspomene iz MasterChefa.

”Bilo mi je lijepo sve, ljudi su predivni, show je odličan, ekipa je super”, zaključio je.

Nikola je dobio svoje mjesto među top 24 kandidata zahvaljujući drugoj šansi.

”Bio sam zahvalan na toj prilici jer, ma koliko god to loše izgledalo, kuhao sam kod kuće, a to nije isto kao kuhati u profesionalnoj kuhinji. Profesionalna kuhinja je potpuno drugačija, kuhao sam domašnju hranu koju je žiri ocijenio negativno i tek tada sam mogao vidjeti što zapravo predstavlja profesionalno kuhanje”, zaključio je.

Boravak u MasterChef kući bio mu je i velika lekcija.

”Shvatio sam da se vjerojatno nikad neću moći prilagoditi takvim vremenskim okvirima, ali sam naučio da je bitno biti fokusiran samo na kuhanje i imati glavu u tome”, zaključio je Nikola.

Nikola će nastaviti svoju kulinarsku avanturu samo u svojoj kuhinji.

”Što se tiče kuhanja, kao i dosad, kuvat ću samo u svojim četiri zida, a daljnji planovi su da radim ono što znam raditi, dakle, upustiti se u kulinarske izazove na brodovima”, dodao je.

Ostalih 23 kandidata nastavljaju svoj put prema tituli novog MasterChefa, a Nikola smatra da će žiri imati težak zadatak.

”Na temelju onoga što sam vidio tijekom par kuhanja i našeg zajedničkog druženja u kući, kandidati posjeduju izuzetno znanje u teoriji, a vidio sam da i u praksi mnogi od njih izvrsno rade s različitim tehnikama i prezentacijom jela”, rekao je Nikola.

Tko će se istaknuti u novom izazovu koji ih očekuje, ne propustite saznati večeras u novoj epizodi MasterChefa.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Piše: Showbuzz

Related Article