Severina se ozlijedila na koncertu u Osijeku, a video nezgode objavila je na svom Instagram profilu.

Severina je proteklog vikenda održala koncert u Osijeku za pamćenje, ali je na istom događaju doživjela nezgodu. Na svom Instagram profilu je objavila snimku ozljede i podijelila kratki osvrt na situaciju.

“Tijekom koncerta sam udarila o čeličnu konstrukciju i pomislila da mi je potkoljenica pukla. Srećom, to se nije dogodilo, ali sam zaradila krvavu ranu. Bez obzira na sve, srce mi je ispunjeno. Hvala Osijeku, divnim glazbenicima i mom timu. Volim vas”, napisala je Severina uz video.

Njezini obožavatelji su iskazali svoju podršku i divljenje prema njoj u komentarima. Mnogi su komentirali da Severina ima veliko srce i da je prava kraljica estrade.

Severina je u Osijeku nastupila nakon 12 godina, a njezin sin Aleksandar je bio prisutan u publici. Pjevačica je izjavila kako je dirnuta podrškom koju je dobila te da se veseli ponovnom nastupu u Osijeku i drugim gradovima.

Prije izvedbe pjesme “Ostavljena”, Severina je zaplakala, ali se odmah našalila zbog šminke i svojeg sina. Pokazala je koliko je važan za nju i kako je organizirala iznenađenje za njega na koncertu.Piše: Showbuzz

Related Article