Bojana Gregorić Vejzović nedavno se s obitelji preselila u novi stan, a sada je pokazala jedan njegov dio.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović nedavno se s obitelji preselila u novi stan, a sada je na profilu na Instagramu podijelila jedan dio svog raja u kojem uživaju.

U videu koji je objavila, Bojana pokazuje raskošni i prostrani dnevni boravak dok usisava. Veliki prozori dopuštaju mnogo svjetlosti, a pažljivo odabrani detalji dodaju poseban sjaj prostoru koji su uredili. Iako se šali da je njenima ukućanima naporno održavati sve čisto, Bojana s veseljem brine o kući.

Bojana je nedavno obavijestila javnost da je sa suprugom Enesom Vejzovićem i djecom napustila stan u kojem su živjeli 15 godina. Sada su krenuli u novo poglavlje svog života, s novim stanom u koji su unijeli prekrasne uspomene i vesela druženja. Njihova djeca konačno imaju svoje sobe, a Bojana se raduje svakom trenutku koji će provesti s obitelji u novom domu.

Na Instagramu Bojanu prati više od 115 tisuća pratitelja koji uživaju u njenim objavama sa putovanja, u prirodi ili drugim privatnim trenucima života. Redovito dijeli sretne trenutke sa suprugom Enesom Vejzovićem, s kojim je već 17 godina u braku, te ponosno pokazuje sina Raula i kćer Zoe.

Piše: Showbuzz

Related Article