Bojana Gregorić Vejzović je otkrila suprugove misli o svom stilu odijevanja putem Instagrama.

Bojana Gregorić Vejzović, poznata domaća glumica, nedavno je pohvalila svoj gradski outfit na Vichy eventu u Zagrebu, no njen suprug Enes Vejzović imao je komentar na jedan modni dodatak.

Naime, Bojana je nosila bijelu traper suknju s smeđom prugastom košuljom i smeđim remenom oko struka. Dodatno je upotpunila izgled zlatnim natikačama i narančastom torbom, uz kosu svezanu u niski rep i plave sunčane naočale.

“Enes Vejzović je rekao: Sve je super, ali ne volim vidjeti Ugg čizme i Birkin torbe na ženama… Što vi nosite dok se krećete gradom?”, otkrila je glumica.

Fotografiju spomenutog outfita možete pogledati u našoj galeriji.

Bojana Gregorić Vejzović bila je poznata po ulozi u popularnoj seriji “Kumovi”, a trenutno je fokusirana na nove projekte.

Njen Instagram profil prati više od 115 tisuća ljudi, kojima redovito donosi veselje putem objava s putovanja, plaže i privatnih događanja.

Često dijeli fotografije sa suprugom Enesom Vejzovićem, s kojim je već 17 godina u sretnom braku te imaju sina Raula i kćer Zoe.

Dok se Bojana posvećuje glumi i obitelji, njezini modni izbori i suprugovi komentari uvijek intrigiraju njezine obožavatelje.

Piše: Showbuzz

Related Article