Prije nego što započne svoju veliku koncertnu turneju, Željko Joksimović otvorio je vrata svog studija i otkrio nam detalje o svom novom albumu. Ovaj talentirani glazbenik otkriva zašto s nestrpljenjem čeka trenutak kada će predstaviti svoje nove pjesme publici, te otkriva tajnu koja se krije iza popularne pjesme “Ponoć” iz filma “Toma”.

Za Željka Joksimovića, napuniti Arenu u Zagrebu je uobičajena stvar. Veza između ovog izvođača i zagrebačke publike je neraskidiva, stoga ne čudi što jedva čeka 11. studenog, kada će ponovno nastupiti u Areni.

”Zagreb je za mene kao drugi dom, otvoreno smo pokazivali naše uzajamno oduševljenje. Zagrebačka publika mi je uvijek bila draga”, zaključuje Željko.

Osim što će nastupiti u Zagrebu, Željko Joksimović najavljuje i izlazak dugoočekivanog novog albuma.

”Tijekom jeseni, objavit ću novu pjesmu koja će najaviti cijeli album. Također, album će biti aktualan tijekom jeseni i pred zimu”, otkrio je Joksimović.

Zadarska publika će imati priliku čuti nove pjesme već 4. studenog, prije zagrebačkog koncerta. Joksimović se uvijek rado vraća u Dalmaciju i ističe kako se osjeća posebno tamo, uz prekrasno more i specifičnu atmosferu koju Dalmacija pruža.

Spojatelj, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist, Joksimović je bio i producent filma “Toma” o slavnom glazbeniku Tomi Zdravkoviću.

”Iz tog filma isplivale su i pjesme. Jedna od njih je i pjesma “Ponoć” koju sam napravio zajedno s Tozovcem. Željeli smo stvoriti dojam da je ta pjesma stvarno postojala 60-ih, 70-ih godina prošlog stoljeća, te smo uspjeli napraviti slatku mali, pod navodnicima, prevaru. Publika je danima tragala za tom pjesmom na YouTubeu, ali kada su shvatili da sam je ja stvorio, to je bio još jedan razlog da je slušaju. Jer zapravo, iako je nova, zvuči kao nešto što smo već čuli”, otkrio je Joksimović.

Nadamo se da će na Joksimovićevim koncertima u Zadru i Zagrebu imati priliku čuti ne samo njegove nevjerojatne hitove, već i pjesme s novog albuma.

Gledajte IN magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a ako ste propustili emisije, pogledajte ih besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article