Snježana Schillinger nedavno je sa sinom Dinom objavila fotografiju sa svadbe, a sada se pohvalila i kako su zajedno na odmoru u Francuskoj.

Naša poduzetnica Snježana Schillinger odmara sa sinom Dinom Mehunom u Francuskoj, a sve nam je otkrila u svojoj novoj Instagram objavi.

Na prvoj fotografiji poziraju na pješčanoj plaži sjedeći na ležaljkama u badićima te su nazdravljali čašom dobrog šampanjca. Njihov široki osmijeh na licu otkrio nam je koliko se dobro zabavljaju. Snježana je u dvodijelnom šarenom bikiniju istaknula fantastičnu liniju.

“Stvarno si bogat kada tvoja odrasla djeca žele provoditi vrijeme s tobom”, napisala je Snježana u opisu fotografije koju je podijelila na Instagramu.

“Predivni”, poručila im je Ecija Belošević. “Maco lijepo vas je za vidjet”, “Brutalno dobri”, “Prekrasni”, “Tvoje tijelo ostavlja bez daha uživam u pogledu”, samo su neki od komentara koji su pristigli ispod objave.

Inače, Snježana je sina jedinca Dinu dobila u braku s poduzetnikom Zoranom Mehunom, a danas je sretno udana za poduzetnika Franza Schillingera. Dino je prije dvije godine na svoj rođendan kleknuo pred svoju djevojku Tiju, kojoj je priredio romantičnu prosidbu, čime se ponosna mama Snježana pohvalila također na Instagramu.

Piše: Showbuzz

Related Article