Ana Gruica Uglešić dijeli vježbe za besprijekornu figuru

Glumica Ana Gruica Uglešić redovito dijeli trenutke iz teretane na svojim Instagram storijima, pokazujući vježbe koje koristi za oblikovanje svoje figure.

Ponosno pokazuje svoj izgled kroz fotografije u badićima koje ističu njene mišiće na trbuhu, rukama i nogama.

Nedavno je podijelila video u kojem nosi sportski top i kratke hlačice, vježbajući s utezima i demonstrirajući vježbe za cijelo tijelo. Uz to, poslala je poruku svojim pratiteljima: “Hvala vam do neba što mi pišete da sam vam motivacija za trening. Vi ste moja motivacija. Živimo u krugu motivacije, podrške i ljubavi. Hvala vam od srca.”

Ana se nedavno udala po drugi put za svog supruga Borana, s vjenčanjem koje se održalo u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom. Prije vjenčanja, Ana je posjetila posebna mjesta koja su važna za nju, uključujući prostorije svog djeda i bake te vrt svoje majke.

”U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…” napisala je uz fotografije koje je podijelila na Instagramu. Ana se ponosi svojim korijenima, a njeni pratitelji su je podržali i izrazili oduševljenje.

Ana i Boran prvi put su se vjenčali pred matičarom 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je Boran dobio crkveni razvod od svoje prve supruge Dijane.

Piše: Showbuzz

Related Article