Ida Prester objavljuje sastavak svog sina Roka koji je zanimljiv i dirljiv opis njene ličnosti.

Voditeljica Ida Prester ponosno dijeli na Instagramu sastavak svog sina Roka u kojem je opisao svoju mamu.

Roko je opisao svoju mamu kao osobu sa plavom kosom, tirkiznim očima i uvijek nasmijanu. Ističe da se mama voli šminkati, ali naglašava da je lijepa bez šminke. Opisuje i kako mama voli nositi različitu odjeću, a najviše voli nositi naočale, crvenu haljinu i zelenu torbicu nalik na dragulje. Navodi da mama ne voli igrati nogomet, ali da ga on i njegov brat ponekad nagovore. Roko primjećuje da mama puno radi na mobitelu, ali kada je slobodan dan, igraju društvene igre. Također, Roko naglašava da mama jako voli pjevati i da je poznata pjevačica koja je snimila oko 80 pjesama. Na kraju poručuje koliko voli svoju mamu i ostalu obitelj.

U opisu objave, Ida Prester komentira Rokov sastavak te ističe da djeca sve vide i razumiju, bez obzira na naša pričanja.

Glumica Nataša Janjić Medančić se javlja u komentarima, posebno zainteresirana za dio u kojem Roko spominje da mama puno radi na mobitelu. Ida odgovara “Tak je, kak je”.

Komentari na sliku su vrlo pozitivni, ističe se kako svaka mama ima ovakav sastavak o sebi i koliko je lijepo što je Roko izrazio svoju ljubav prema svojoj mami i obitelji.

Ida Prester i njen suprug Ivan su u braku već 10 godina i imaju dvojicu sinova. Zajednička putovanja su ključna za sretan brak, kako je Ida objasnila u jednom intervjuu.

“Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je u pravu, jednom mjesečno moramo otići negdje kao par”, izjavila je Ida za IN magazin.Piše: Showbuzz Članak

Related Article