U ekskluzivnom razgovoru s Olga Pakalović, poznatom glumicom iz serije “Kumovi”, otkrivamo kako uspješno skriva svoj privatni život.

Olga Pakalović (44) je jedna od glavnih zvijezda popularne serije “Kumovi”, koja i dalje oduševljava vjernu publiku novim nastavcima.

U seriji tumači lik Vesne Gotovac, supruge Aljoše i majke Lare i Janka, a njene kolege s seta postali su joj kao prava obitelj.

“Kumovi su postali sastavni dio mog svakodnevnog života i posla koji zaista uživam, prvenstveno zbog talentirane ekipe i svojih svakodnevnih suputnika – mojih Gotovaca. Također, atmosfera na setu je izvrsna – domaća, utješna i zabavna”, rekla je Olga koja je vrlo zadovoljna radom na seriji.

U prošlim sezonama, Vesna se morala boriti između povratka u Zagreb ili ostanka u Zaglavama s obitelji. Na kraju je odlučila ostati u Zaglavama zbog ljubavi prema mjestu. Olga nam je otkrila kako je Vesna s vremenom zavoljela Zaglave.

“Mislim da Vesna odugovlači s odlaskom iz Zaglava jer se taj grad jako uvukao pod njezinu kožu. Iako to ne priznaje, Zaglave su postale njen dom. Ona se opire odlasku i osjeća da zaslužuje više od onoga što je imala. Vesna je kompleksan lik – duhovita, dramatična, poduzetna, ali istovremeno i lijena i gruba, ali ju obožavam takvu kakva je”, objasnila je Olga.

Olga je igrala različite likove tijekom svoje glumačke karijere, ali je otvorena za nove izazove. Upitali smo je postoji li neki lik koji bi voljela tumačiti u budućnosti.

“Zapravo, ne postoji konkretni lik koji bih htjela odigrati. Svaki projekt donosi novo iskustvo i svaki lik pruža mogućnost da se kao glumica razvijam. Sve ovisi o tome koliko sam posvećena projektu i koliko sam spremna izložiti sebe u određenom periodu života”, objasnila je Olga.

Jedna od stvari za koje je Olga poznata je njezina sposobnost da zadrži privatnost unatoč popularnosti.

“Trudim se sa svim silama zadržati svoju privatnost. Hrvatski mediji nisu tako agresivni kao u drugim zemljama, pa mi to relativno lako polazi za rukom. No, balansiranje između karijere i privatnog života nije uvijek jednostavno. Ovaj posao zahtjeva puno odricanja, uključujući i privatni život. Važno je pronaći ravnotežu kako ni jedna strana ne bi previše patila”, priznala je Olga.

Unatoč brojnim poslovnim obavezama, Olgi trenutno nedostaje vremena za sve što bi željela raditi.

“Uz ovakav tempo, ostalo je malo prostora za hobije. Trenutno mi je prioritet odmor, mir i obnova snage. Iako imam ideje i želje, trenutno nemam mogućnosti za sve. No, nedavno sam uspjela otići na kratki odmor i napuniti baterije”, izjavila je glumica.

Na kraju, Olga je poslala poruku svojim vjernim gledateljima serije “Kumovi”.

“Ponosna sam na to što smo, svi zajedno, uspjeli stvoriti obiteljsku atmosferu na setu koja se, nadam se, prenosi na ekrane. Pozivam vas da nas gledate, veselite se i volite s nama”, poručila je Olga.

Piše: Showbuzz

Related Article